Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В українській школі в Катарі відзначили свято Останнього дзвоника

14 червня, 23:22
Фото з фейсбук сторінки Посольство України в Катарі

В українській п'ятничній школі при Посольстві України в Державі Катар відсвяткували Останній дзвоник цього навчального року, повідомляє Посольство України в Катарі.

"Ми хочемо подякувати всім батькам і нашим улюбленим дітям, що протягом цього півріччя ви були з нами. Для нас дуже важливо, що протягом цього часу ви не тільки спілкувалися українською мовою, але й знайшли нових друзів і навчилися ще більше пишатися нашою Батьківщиною.

Сьогоднішнє заняття пройшло у формі концерту: наші маленькі артисти співали, грали на фортепіано і гітарі, а наші чарівні гімнастки Лія, Аліна та Карина продемонстрували свою спортивну і художню майстерність. За активну участь у житті української дитячої громади Катару та проявлені талант і артистизм, учасники сьогоднішнього концерту отримали подяку від Посла України в Катарі Андрія Кузьменка.

Традиційно, заняття завершилися урочистим почастунком для всіх учасників нашого заходу. У зв'язку з цим, ми хотіли б висловити окремі слова подяки українському ресторану Desert Rose та його власниці пані Надії за фантастичний торт, яким наші маленькі таланти смакували сьогодні з великим задоволенням.

Літо в Катарі пролетить дуже швидко і вже у вересні ми будемо чекати на відновлення наших занять."

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати