Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як вибрати колтрекінг: визначення найважливіших параметрів

18 квітня, 12:44

Ефективність маркетингу один з факторів, що визначає рівень продажів та доходів бізнесу. Якщо для підприємства важливо отримувати не лише кліки рекламних оголошень, але й телефонні дзвінки, варто підключити колтрекінг. Він покаже, які саме маркетингові джерела і кампанії приносять такі звернення. Дізнаймося, як вибрати calltracking сервіс Україна, щоб це принесло найкращі результати.

 

Основні критерії вибору сервісу колтрекінгу

При виборі сервісу колтрекінгу важливо врахувати кілька ключових параметрів:

•    точність даних про дзвінки;

•    функціональність;

•    вартість;

•    гнучкість інтеграції;

•    безпека;

•    технічна підтримка.

 

Функціональність колтрекінгу

Добре, якщо постачальник послуги надає широкий набір функцій, наприклад, різноманітні віртуальні номери для підміни, інтеграція з віртуальною телефонією, запис телефонних розмов, гнучкий розподіл дзвінків, звіти та аналітика.

В Ringostat більшість параметрів колтрекінгу та звітів користувач може налаштовувати самостійно, але за потреби технічна підтримка допоможе вирішити кожен запит.

 

Значення інтеграції з іншими системами та платформами

Деякі сервіси колтрекінгу можна інтегрувати з:

•    CRM;

•    системами аналітики;

•    рекламними кабінетами;

•    іншими програмами та сервісами.

Завдяки інтеграції дані про дзвінки будуть передаватися до перелічених систем, що забезпечує повну аналітику та автоматизацію процесів. Наприклад, при інтеграції з CRM, в останній після дзвінка автоматично створюватимуться контакти, завдання та угоди.

 

Вартість сервісів колтрекінгу: на що звернути увагу

Ціни на колтрекінг можуть варіюватися залежно від:

•    функціональності інструмента;

•    обсягу та джерел (офлайн та/чи онлайн) трафіку;

•    обсягу дзвінків;

•    кількості підмінних номерів.

 

Важливо порівняти тарифні плани та вибрати сервіс, який відповідає вашим потребам та бюджету.

 

Безпека даних та стабільність колтрекінгу

Переконайтеся, що постачальник колтрекінгу гарантує безпеку даних та безперебійність сервісу, застосовуючи сучасні методи:

•    шифрування та захисту даних;

•    резервних серверів, напрямків та операторів для безперебійної роботи.

 

Підтримка та обслуговування клієнтів

Швидка та якісна техпідтримка клієнтів є ключовою для розв'язування можливих проблем та отримання допомоги у разі виникнення питань. Менеджери техпідтримки Ringostat відповідають на кожен запит упродовж 1 хвилини, а 95% користувачів оцінюють роботу фахівців на «відмінно» та «добре». Важливо також, щоб звʼязатися з підтримкою можна було різними каналами ― чат, пошта, телефон.

 

Реальні відгуки користувачів і кейси використання

Перш ніж прийняти остаточне рішення про впровадження певного продукту, варто перевірити рекомендації. Так, Ringostat отримав численні позитивні відгуки від користувачів, які підкреслюють його ефективність у підвищенні конверсії та оптимізації маркетингових зусиль. Наприклад, польська юридична компанія знизила вартість конверсії та пришвидшила процес продажу на 30%. Інші кейси використання колтрекінгу бізнесами різних галузей, що детально описані на блозі Ringostat, також свідчать про гнучкість та універсальність інструменту.

 

Поради щодо тестування сервісу перед впровадженням

Перед впровадженням колтрекінгу варто попросити постачальника про презентацію продукту ― детальний огляд допоможе вам зорієнтуватися в інтерфейсі інструменту, параметрах, налаштуваннях та можливостях.

Також рекомендується провести тестування продукту. Наприклад, Ringostat пропонує 14-денний тестовий період, протягом якого ви можете безкоштовно скористатися всім функціоналом та отримувати повну підтримку. Так ви можете переконатися у відповідності інструмента всім вашим потребам.

 

Висновок: ключові аспекти при виборі колтрекінгу для бізнесу

Вибір надійного і точного сервісу колтрекінгу є важливою складовою успіху вашого маркетингу, а з ним і продажів. Ringostat відповідає ключовим критеріям вибору, забезпечуючи широкий функціонал, точну аналітику до 97%, надійну інтеграцію з CRM та іншими сервісами, а також високий рівень підтримки клієнтів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати