Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шлейф весни, що тягнеться у літо

Завершився наш весняний фотосезон «Мій світ. Життєві мотивації»
10 червня, 18:00
Гора Петрос, Карпати, 2009 рік / Артем Жуков

Кілька сотень світлин із живими людськими рецептами щастя надійшли до редакції «Дня» на весняний фотоконкурс. А ви, шановні читачі, активно за них голосували на сайті і в соціальних мережах. Тож прийшов час підбивати підсумки.

Найбільше відвідувачам сайту припала до вподоби робота Олександри Чернової «Весною в Україні навіть каміння має легені…», яка повертає нас до оновлення пам’яті. За неї проголосувало 513 відвідувачів. Друге місце за кількістю голосів – 386 – отримало фото Андрія Парахіна «Весна впевненою ходою йде по вулиці Артема» – після нього справді хочеться вийти на прогулянку і послухати весну в собі. Третє місце зайняла Юлія Лиса, яка у текстівці до своєї світлини написала: «Інколи треба відволіктись від проблем, що оточують, і згадати дитинство, яке вже давно минуло». За її роботу віддали свої голоси 308 читачів.

«Під водою» / Олексій

«Нитки життя – червоне і чорне…» / Петро Кочубій

Вперше редакція «Дня» проводила голосування не тільки на сайті, а й у соціальних мережах. Цікаво, що вибір жодного разу не співпав. Користувачі Фейсбуку вподобали фото «Під водою», автор якого просто назвався Олексієм, та світлину Петра Кочубія «Нитки життя – червоне і чорне…». А користувачі мережі «ВКонтакті» проголосували за фото «Міс Травень» Надін.

«Мелодія»/ Валерій Шайгородський

«Мелодія життя-2» / Валерій Шайгородський

«Артерії Києва» / Сергій Котко

Редакційне журі традиційно зробило власний вибір. На нашу думку, найбільш цікавими за змістом та професійними за виконанням є дві роботи Валерія Шайгородського – «Мелодія» та «Мелодія життя-2», а також фото «Артерії Києва» Сергія Котка. Переможці отримають мотивуючі призи. А всі ми, переглядаючи фотографії, отримали заряд позитиву і натхнення.

«Весною в Україні навіть каміння має легені…» / Олександра Чернова

«Весна впевненою ходою йде по вулиці Артема» / Андрій Парахін

«Міс Травень» Надін

Попереду літо, весняну життєву мотивацію та енергію слід направити у потрібне русло. У найщасливіші моменти вашого літа не забувайте ловити фотоапаратом миттєвості та надсилати світлини на наступний фотосезон «Дня», який редакція оголосить вже цієї п’ятниці. До слова, також вже оприлюднені умови XV– ювілейного – Міжнародного фотоконкурсу. Їх можна прочитати у п’ятничному випуску «Дня» або на сайті.

«Інколи треба відволіктись від проблем, що оточують, і згадати дитинство, яке вже давно минуло» / Юлія Лиса

Усі роботи фотосезону можна переглянути за лінком.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати